donderdag 28 april 2011

GEOORDE FUTEN













De ''tijd'' van de geoorde futen is weer begonnen! Dus ik ging met twee andere mensen naar een bekende plek, waar ze erg dichtbij komen. Daar aangekomen zagen we ze al zwemmen, maar dat was snel voorbij. Na heel lang wachten begon het wat op gang te komen. Hier het resultaat. Ook heb ik nog een kuifeend op de foto kunnen zetten.

Als je goed kijkt kun je op de derde foto zien dat de geoorde fuut naar een vliegje kijkt!

vrijdag 22 april 2011

MEIKEVER

's Avonds lekker buiten zitten en dan zie je ineens een meikever zitten bij de lamp! Snel mijn camera gepakt en wat foto's gemaakt. Wat zijn het toch leuke, maar vooral grote insecten!

woensdag 13 april 2011

WILDE EEND

Deze eend was heftig door het water aan het gaan, ik denk dat ze haar jongen wilde beschermen door afleiding, al kwam ik helemaal niet dichtbij.

maandag 11 april 2011

REE








Goed verstopt zat ik te wachten, en ineens zie ik iemand door het heideveld lopen waar ik verstopt zat. En toen kwamen er drie reeen uit de heide en rende weg. Eentje liep heel rustig weg, om af en toe nog wat te eten. Regelrecht naar mij toe! De man had mij nogsteeds niet gezien en kwam steeds dichterbij, waardoor ook die ree wegrende. De man zag mij zitten en begon nogal hard te praten... Erg jammer dat sommige mensen het niet door hebben dat ze dan veel kunnen ''wegjagen''.

De ree ziet er wel raar uit, hij/zij mist haar op de nek, en was ook wat trager van begrip.

Niet alleen de ree, maar ook de grote bonte specht liet zich zien.

zaterdag 9 april 2011

WILDE EEND

Het was mooi weer, dus erop uit! Ik ging naar de visvijver, niet veel bijzonders, maar wel een paartje wilde eendjes. Dan ga ik dat maar eens proberen. Hier het resultaat.