maandag 29 april 2013

ADDICTIVE FLOWERSAls je als natuurfotograaf bosanemoontjes (Anemone nemorosa) ziet staan, dan wil je ze op de foto zetten. Je gaat met je camera op de grond liggen en ongemerkt ben je zo een uur (of meerdere) verder. Erg leuk! Hier mijn resultaat. 

7 opmerkingen:

 1. Heel goed gelukt Jarno lekkere frisse lente foto`s, super !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige dromerige foto's!
  Mvg,
  Jerry
  http://jerrydeblok.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoals Michel het al zegt, heerlijke lente foto's

  gr jowan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Jarno
  Ik zag je gisteren bij de Griendplas , heb 'n vraag , als je natuurfotograaf ben , waarom loop je dan door het riet waar vogels zitten te broeden , ik ben ook natuurfotograaf op afstand zonder verstoring .
  Dat moet je in ieder geval als je bij 'n vogelwerkgroep zit .
  Heb het in ieder geval doorgegeven , en het kan je 'n fikse boete opleveren , als ze het zien .
  Met vriendelijke groet van 'n echte natuurfotografe Lucia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat jammer dat je op deze manier je mening moet zeggen en dit niet persoonlijk tegen hem hebt gezegd. Dan was je erachter gekomen dat juist jarno precies weet wat hij doet. Hij ligt uren stil om de vogels maar niet te storen. Hij weet precies waar hij wel of niet kan lopen/liggen. Een gemiste kans zou ik zeggen om een echte natuurliefhebber te ontmoeten die met hart en ziel voor de de natuur leeft. Met vriendelijke groet van een echte natuurgenieter Francé

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inderdaad Francé, als er iemand is, die zo vol bewondering/verwondering en met passie in de natuur verblijft, is dat Jarno wel. Jarno ik hoop nog vele foto's van jou te mogen zien op je blog, fijn dat je juist deze mooie ervaringen met anderen deelt, dank je! Willemien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beste Dames
  Zoals ik al schreef , 'n vogelaar heb niks te zoeken tussen het riet in het broedseizoen .
  Het blijkt maar weer dat fotografen alles doen voor 'n foto , terwijl dat strafbaar is , als de GZH dat gezien heeft kost hem dat 90 euro boete , vooral als je bij 'n vogelwerkgroep zit moet hij dat weten dat het niet mag .
  Dus voortaan rustig wachten buiten het riet en niks vertrappen .
  Met vriendelijke groet , Lucia

  BeantwoordenVerwijderen