donderdag 31 mei 2012

GEOORDE FUUT, BOOMKIKKER ÉN WAT SPECHTENTijdens het fotograferen van de roodborsttapuiten  in de Groote Peel enkele weken geleden, kwam ik Ralf Kistowski tegen (www.wunderbare-erde.de). En via de mail hadden we afgesproken om eens samen te gaan fotograferen. Dat was dus maandag. We gingen eerst naar de geoorde futen (Podiceps nigricollis) (bekende plek voor veel fotografen), daarna weer helemaal naar een andere plek voor boomkikkers (Hyla arborea) en toen terug naar Asten om nog twee uurtjes te genieten van een grote bonte specht (Dendrocopos major). Na ongeveer 15 uur gefotografeerd te hebben was het tijd om uitgeput naar bed te gaan!

3 opmerkingen:

 1. Wow erg mooie foto's! Maar mijn favoriet is echt de Boomkikker. Super foto! Zou zo aan de muur kunnen bij mij.

  Mvg, Jerry

  http://jerrydeblok.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Jarno,

  Super mooie foto's!
  Nog bedankt voor het uitstapje gisteren.

  Marcel van de Kerkhof

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Jarno,

  Wat een geweldige serie. Vooral de Boomkikker is fantastisch.

  Ik woon momenteel in Finland en ga morgen voor 10 dagen op 'vakantie' in Nederland. Kom oorspronkelijk uit Wanroij (NB). Ben zelf een redelijke fanatieke amateurfotograaf, en zou graag eens de Boomikker mooi op de plaat willen zetten.

  Zou je me wat meer informatie kunnen verschaffen over waar jij de kikkers hebt gefotografeerd. Ik zou zelfs willen zeggen, ga dan mee als je interesse hebt.

  Mijn emailadres:
  vanbikkel@hotmail.com

  met vriendelijke groet, stefan
  www.stefangerrits.com

  BeantwoordenVerwijderen